Brandon Smith waarschuwt dat gaten in de façade van ons systeem steeds groter worden









Brandon Smith, de beheerder van de website Alt-Market.com, heeft een goed oog in het voorspellen van onverwachte gebeurtenissen. Hij voorspelde dat de Britten Europa de rug zouden toekeren, waar de meeste van zijn collega’s dachten dat het wel zou loslopen met de anti-Europese sentimenten in het Verenigd Koninkrijk. De Brexit werd niettemin toch een feit. Vervolgens was er zijn voorspelling dat niet Hillary Clinton maar wel Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen zou winnen.

En nu komt hij met een nieuwe waarschuwing. Brandon Smith waarschuwt dat gaten in de façade van ons systeem steeds groter worden. En daar zijn de stijgende rentevoeten niet vreemd aan. De Amerikaanse centrale bank is inderdaad van plan om haar basisrente verder te verhogen. Dat is goed nieuws voor spaarders, maar minder goed nieuws voor al wie geld moet lenen, want kredieten zullen duurder worden.

De Verenigde Staten zullen dus eveneens meer intresten moeten betalen op de ongeveer 14.000 miljard dollar aan schulden die ze hebben uitstaan. Die schulden groeien bovendien nog steeds aan, met als gevolg dat ook het bedrag aan verschuldigde rente alsmaar zal blijven oplopen. Het betalen van rente zal binnen afzienbare tijd het grootste deel van de begroting worden en dat was natuurlijk de bedoeling niet.

En dan stapt Smith over op een nieuwe complextheorie. De verkiezing van Donald Trump zou niet toevallig zijn, maar een weloverwogen zet om de ‘president elected’ te blameren voor het ontsporen van de begroting. De overheid zou namelijk gedwongen worden om ingrijpende maatregelen te treffen, waarbij in het ergste geval zelfs het geld van de spaarders niet zou ontzien worden. Trump zou in dat geval de kop van jut en met alle zonden van Israël overladen worden. Waarna de rest van de politieke wereld de handen in onschuld zou kunnen wassen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.