2017 kan een jaar van zware stormen worden


















Tyler Durden van Zero Hedge kan bezwaarlijk een vrolijke jongen genoemd worden. De berichtgeving die hij op zijn (het is niet duidelijk of het om één enkele man dan wel een collectief gaat) site brengt, kan moeilijk optimistisch genoemd worden. Maar Durden en zijn companen leggen vaak wel de juiste vinger op de juiste wonde, ze maken ons alert op feiten die anderen liever ongenoemd laten. En dat die soms extra dik in de verf worden gezet, kunnen we de mensen van Zero Hedge eigenlijk niet kwalijk nemen. Alleen die op die manier kunnen ze de aandacht op hun nieuwsgaring richten.

Durden is niet zo positief voor het nieuwe jaar, 2017 kan een jaar van zware stormen worden. Want de ‘decision makers’ hebben boven ons hoofd er maar een zootje van gemaakt. Na de crisis van 2008 hebben ze er los gerommeld, zonder effectieve oplossingen voor de huidige problemen aan te reiken. En dat gaat ons allemaal zuur opbreken, want er zitten nieuwe crisissituaties aan te komen.

Tyler Durden laat een zekere Jeremiah Johnson aan het woord op zijn site, een ex-Green Beret. Hij heeft dus deel uitgemaakt van de United States Army Special Forces (Airborne). Zijn advies is klaar en duidelijk: het zijn onzekere tijden en in die onzekere tijden komt het er op aan om de aandacht niet te laten verslappen. Jeremiah Johnson rekent zich tot de ‘preppers’, de mannen die op het ergste voorbereid zijn.

In hun visie stuurt de overheid ons met een kluitje in het riet. De regering in Washington schetst ons een foutief beeld van de Amerikaanse economie, onder andere wat de werkloosheid betreft. We krijgen voortdurend te horen dat het allemaal goed gaat, maar dat is dus niet het geval. Wat doen de preppers om zich voor te bereiden op wat komen gaat? Ze kopen tastbare activa, grondstoffen met op de eerste plaats aandacht voor goud, zilver, platina enzovoort. Kortom, de edelmetalen. Want die zullen altijd hun waarde behouden. En vervolgens zetten ze zich schrap en wachten op wat komen gaat.

Gouden munten kopen
Zilveren munten kopen
Goudbaren kopen

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.