Zorg dat u tijdig voldoende goud en zilver achter de hand heeft




Het is recent oorverdovend stil geworden rond de war on cash. Nochtans woedt die nog steeds in volle hevigheid. We leggen kort nog even uit wat er aan de hand is. Onze overheden zouden niet liever zien dan dat cash geld uit omloop wordt gehaald en dat alle betalingen in de toekomst digitaal zouden gebeuren. De achterliggende reden is echter niet dezelfde reden als deze die door de overheden naar voren wordt geschoven. Officieel wordt gesteld dat cash geld wordt gebruikt in witwaspraktijken. In criminele circuits wordt bij voorkeur cash geld gebruikt, want dat laat geen papieren of digitale sporen na.

De echte reden waarom men cash liever ziet gaan dan komen, is echter dat wereldwijd een oplossing voor het schuldenprobleem met geformuleerd worden. We leven in een wereld die wordt gedomineerd door schulden en dat is iets wat niet eeuwig kan volgehouden worden. Want het vervelende aan schulden is dat die ooit terugbetaald moeten worden. Gezien de hoogte van de schuldenberg wordt dat mathematisch echter bijna onmogelijk.

En dus worden andere pistes onderzocht, waaronder het aanslaan van een deel van het geld dat in omloop is. Inderdaad, geld dat in uw en mijn zaken zit. In dat verband moet de First Cash Control Regulation (CCR) vermeld worden. Deze regelgeving houdt in dat elk transport van cash geld voor een bedrag dat 10.000 euro overschrijdt aan de grenzen moet aangewend worden. Deze maatregel volstaat echter niet en dus zijn nieuwe maatregelen in voorbereiding. En daar worden ook de edelmetalen in betrokken.

Volgens de website van het Europees parlement zouden de parlementsleden akkoord zijn om het begrip ‘geld’ uit te breiden tot goud, zilver, diamanten en andere edelmetalen. Dat betekent dat de overheden op termijn greep willen krijgen op onze toekomstige aankopen op de goud- en zilvermarkt. Verstandige lezers laten zich dus beter niet bij verrassing nemen. Zorg dat u tijdig voldoende goud en zilver achter de hand heeft, zodat vadertje staat er niet in slaagt om ook een deel van uw goud- en zilverreserves in beslag te nemen.

Kanaal Z - Munten
Waarom Goud kopen?
Verborgen geheimen

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

contact

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.